Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: آبان ماه دستور داده شده مستمری مددجویان برای ۲۸ هزار خانواده ۳ برابر، در آذرماه ۲ برابر و برای آخر سال ۳ برابر عیدی پرداخت شود. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۷ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، پرویز فتاح در پویش مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه که در تالار وزارت کشور برگزار شد با اشاره به گذشت 105 روز از زلزله اظهار داشت: از آنجا که از روز اول با این موضوع درگیر بودم و در جلسات هیئت دولت حضور داشتم از مردم درخواست کمک کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در هفت شهرستان زلزله‌زده 28 هزار خانواده مددجو داریم که 7 هزار خانواده آسیب دیدند، در همین زمینه 4 هزار خانه تخریب صددرصدی داشته و 3هزار خانه باید نوسازی شود.

طراحی خانه‌های 60 و 85 متری برای مددجویان زلزله‌زده در کرمانشاه

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه افراد تحت پوشش همه چادر و کانکس دارند تصریح کرد: تعداد زیادی از کانکس‌ها را خیرین اهدا کردند، بقیه را نیز قرارگاه سازندگی ساختند و تحویل دادند.

فتاح عنوان کرد: دولت برای هر خانه روستایی 30 میلیون وام و 5 میلیون بلاعوض می‌دهد، خانه‌هایی که برای روستا طراحی شده این‌گونه است که تا 3 نفر 60 متر، 4 نفره و به بالا 85 متر مدنظر قرار گرفته ، در همین راستا قرارداد با پیمانکارانی بسته شده که مورد تأیید بنیاد مسکن هستند.

پرداخت عیدی 3 برابری به مددجویان کرمانشاهی

وی با اشاره به اینکه نقشه‌ای که برای این ساختمان‌ها کشیده شده نیز نقشه مصوب است که در برابر زلزله 8 ریشتری مقاوم می‌باشد گفت: آبان ماه دستور داده شده مستمری مددجویان برای 28 هزار خانواده 3 برابر، در آذرماه 2 برابر و برای آخر سال 3 برابر عیدی پرداخت شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: قیمت توافق شده برای ساخت هر خانه در هر مترمربع تا مرحله سفت‌کاری 550 هزار تومان است، اگر بخواهیم تکمیل شود تا 700 هزار تومان برای هر مترمربع هزینه دارد.

خیرین در بازسازی خانه‌های زلزله‌زدگان از مرحله سفت‌کاری به بعد همکاری کنند

فتاح با بیان اینکه با 30 میلیون وام و 5 میلیون بلاعوض خانه قابل سکونت نیست اظهار داشت: برآورد این است که هر خانه روستایی برای قابل سکونت شدن 12 میلیون و خانه شهری 15 میلیون تومان اضافه می‌خواهد که پیشنهاد می‌کنیم از مرحله سفت‌کاری به بعد را خیرین به عهده بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: پراکندگی خانه‌ها در 1500 روستا است، در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی تخریب‌ها بیشتر بوده است به علاوه در مناطق روستایی نیز محل احشام نیز از بین رفته که ساخت آن 10 میلیون هزینه دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در پایان خطاب به خیرین عنوان کرد: از شما می‌خواهم در مرحله سفت‌کاری به بعد ما را کمک کنید تا روند امدادرسانی تسریع شود.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد